12 жовтня відбулась зустріч студентів спеціальностей 073 «Менеджмент» та 242 «Туризм» Хортицької національної академії із директоркою Запорізької обласної громадської організації « #Дивосвіт » Носенко Інесою Ісааківною https://www.facebook.com/inessanosenko

Пані Інеса розповіла про власний шлях в бізнесі, виклала своє бачення професії в майбутньому, познайомила молодь із перспективними напрямами розвитку зеленого туристичного бізнесу в Запорізькій області та Україні.
На зустрічі обговорювались питання співпраці, проходження практики студентами спеціальностей «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Лікувально-реабілітаційний та оздоровчий туризм» та можливості їх працевлаштування.
Розмова зі студентською молоддю вийшла цікавою та серйозною. Сподіваємось, що зустріч була інформативною і корисною для студентів та стане важливим кроком до розуміння власного місця в обраній професії.
Кафедра менеджменту та туризму і в майбутньому буде продовжувати знайомити студентів із провідними фахівцями бізнесу, менеджменту та туристичної галузі.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу