1 жовтня 2021 р. відбувся Invest forum у м.Запоріжжі - наймастабніший форум про інвестиції в Запоріжжі, який був організований компанією #Sensar. У Палаці спорту «Юність» захід зібрав понад дві тисячі учасників і зо два десятки топ-спікерів з усієї України. Вони розповіли про те, як створити бізнес з нуля, навчитися інвестувати вигідно та з мінімальними ризиками. Про інвестиції у нерухомість розповіли Андрій Міма та Марк Марченко.

В'ячеслав Клімов (співзасновник НоваПошта) розповів про досвід своєї компанії в реальному інвестуванні
Олесь Тимофєєв (успішний підприємець і бізнесмен. Автор великих курсів з маркетингових технологій управління. Один з його кращих проектів носить назву GeniusLab) розповів, як обрати найактуальніші та прибуткові ідеї для ваших капіталовкладень
Як інвестувати та вести свій бізнес відповідно до викликів сьогодення докладно розповів український підприємець у сфері агріфуд Борис Шестопалов
Кирило Куницькій (бізнесмен, засновник міжнародної освітньо-консалтингової компанії "Бізнес-Конструктор", автор комплексної методології по систематизації бізнесу) надав чудові рекомендації, щодо організації менеджменту на підприємстві в сучасних складних умовах
Ерік Найман економіст, фінансовий аналітик, автор книг з інвестування, один з найвпливовіших фінансистів фондового ринку України, співзасновник робоедвайзера HUG'S та інвестиційної компанії Capital Times (Капітал Таймс). Входить до складу Ради з питань економічного розвитку України). Він розповів про оптимальне інвестування в цінні папери.
Дмитро Карпіловський — професійний криптоінвестор, бізнес-тренер і консультантом. Керуючий партнер в УкрІнвестКлуб та ведучий УкрІнвестІнсайдер на YouTube - теж дав чудові практичні поради щодо інвестування.
Едгар Камінський засновник KAMINSKYI CLINIC і KAMINSKYI HUB, організатор і меценат Ukrainian Medical Festival, експерт в галузі медицини, розказав як побудувати сильний особистий бренд.
Ну, а хтось чекав саме на Дмитра Гордона))
Дякуємо Владиславу Марченко за надану можливість відвідати Invest forum студентам спеціальності Менеджмент Хортицької національної академії.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу